top of page
‘Zandverhalen’

MEI - JULI 2021

Wijn Aan Zee

Stationsplein 10, Zandvoort

 

Onder de titel ‘Zandverhalen’ exposeert ik mijn werk bij Wijn Aan Zee in het monumentale stationsgebouw in Zandvoort. Naast foto’s van zee en strand hangt er ook ander vrij werk.

Een aantal jaren geleden werd ik mij tijdens een wandeling of fietstocht steeds bewuster van mijn omgeving. Een aparte vorm, lichtval of een bijzondere situatie trok mijn aandacht. Ik heb mijn cameratas altijd bij me; die heeft mijn handtas vervangen. Sommige scenes in mijn foto’s hebben ook een symbolische connectie of zijn associatief voor een gevoel. Wat me ook aanspreekt is het contrast of de dynamiek van een onderwerp. Ik besteed veel aandacht aan het kader en de compositie. De serie ‘zandverhalen’ ontstond nadat Kristi Gansner van Wijn Aan Zee me uitnodigde om bij haar te exposeren, tegelijkertijd met het zandsculptuur voor de deur van haar winkel aan het Stationsplein. Ik ga bijna dagelijks even naar het strand. Een van mijn favoriete onderwerpen is zand. Door wind en water neemt het telkens een andere vorm aan.

 

De foto's bij Wijn Aan Zee zijn te koop in diverse formaten en afgedrukt op elk gewenst materiaal, zoals fine art paper, aluminium of plexiglas.

 

 

bottom of page